Mår så bra!:)

Har haft en skön dag idag.. Sov inte så bra dock, sov hos Elli och sawas kom in och la sig mellan oss på natten, så honom har man haft över sig typ, hehe.. Men han är så fin så det är bara mysigt!:)
Fick ett så himla fint doftljus av Elli idag, blev alldeles rörd. På ljuset står det:

VÄNSKAP
En vän som du finns alltid där för mig.
Du lyssnar och bryr dig om mig.
Du är min tillflykt och klippa, med dig mår jag bra.
Du motiverar mig som ingen annan gör.
En vänskap som vår är värd så mycket.
Nu är du hedrad med ljus och värme.

Love u sis!:D och tack!




hej!

Vilken jävla dag det var igår.. Den började bra, dagen efter lite födelsedagsfirande:) Men på em hamnade jag typ i bråk.. what??? Jag av alla.. Jo, vart nästan skallad:( men tur som det var hann jag backa och Elli hoppa emellan, sen fortsatte det och helt oprovocerat från min sida, men är någon helt borta så kan sånt här hända tyvärr. Det var iaf ingen rolig upplevelse alls, så inatt har vi inte sovit nåt alls. Sov, eller försökte iaf sova nere hos Elli och ska nog göra det inatt också..
Killar som kan slå tjejer.. PINSAMT!
Nu ska jag vila lite.. Puss

:D

Har haft en sjukt bra dag idag.. Jag har simmat, ätit gott och fått så fina presenter:D Ett så himla fint smycke, en mysig bondelid tröja, parfym m.m. Tack mamma för idag! Du är BÄÄÄÄST! Love U:)

Nu sitter jag hemma hos Elli och dricker ett glas rövin, hon pratar i telen nu så jag passade på att skriva snabbt här. I helgen är jag helt ledig, så då ska jag ut och festa:D WIIIIE! Hoppas att vi ses då LINDA!

Sov gott alla!

PUSSAR

24 september 2009 = 28 år

Nu är dagen här (IGEN).. 28 år fyller jag idag, shiiit määän. Tiden går verkligen så sjukt fort. 13.47 föddes jag, så just nu är jag fortf bara 27;)

Nu måste jag fixa här, ska snart iväg.. Skönt att jag är ledig idag också:)

PUSS



Blandat...

Det går inte att få fram alla bilder från kameran:/ Men här är en lite blandad kompott.

Heta Elli!:D Innan vi skulle gå ut..


Någon vecka sen..


Mamma och jag på Eggeby.


;)






TRÖTT!

Idag är jag seeeg. Jobbade till 21 igår, när jag var på väg hem snackade jag med Elli och hon var lite sugen på att gå ut. Det händer ju typ ALDRIG längre att vi går ut och gör stan;) Men igår gjorde vi det... Vi fixade oss hemma hos mig och Elli är så sjukt HET nu, vi färgade hennes hår typ svart igår, så hon ser ut som Rihanna:)
Iaf, vi fixade oss hos mig och sen drog vi till söder. Vi hamnade på Eken och hade så sjuuuuukt kul:D Vi dansa som fan.. Jag kom i säng vid 5 typ och vart väckt vid 9:/ känns mindre kul.. men men.
Idag blir det inte många knop gjorda, jag ska städa upp efter oss igår och sen ska jag ta mig ut på en promenad.

bilder kommer:)

hejsan heeeej!

Sov ut idag, riktigt skönt verkligen!
Igår efter jobbet satt några grannar på gården och drack vin.. Fastnade där med Marica och snackade ett tag.:)

Dagens planer är inte många. Jag vill måla måla måla.. Är inne i en sån period nu, men måste köpa duk och akvarell färg. Ikväll jobbar jag..

Här är en bild jag målade ihop snabbt igår innan jobbet..



Jag är dödlig...

På nåt sätt har jag länge levt i en skyddad bubbla som jag skapade genom min uppfostran och den trygghet jag fått av min mamma. Känslan av att inget farligt kommer att hända, men med åren och allt man varit med om inser man att livet är så väldigt skört. Jag är inte odödlig, det är en sak som vi vet SÄKERT, vi kommer alla att dö. Men JAG kommer dö gammal, somna in fint i en mjuk säng, hamna på ett underbart ställe där det inte finns några problem.. (eller nåt, men typ) så har jag alltid sett det. Men så kanske det inte alls blir, jag kanske dör imorn redan (peppar peppar). Jag menar inte att man ska tänka på att man kanske dör, utan mer att verkligen ta vara på stunderna här och nu. Där passar CARPE DIEM in.. FÅNGA DAGEN!
 
Anledningen till att jag är så djup nu är för att jag träffade en kompis idag som jag inte träffat på ett tag. Hon berättade för mig att hon har haft/har cancer:( Hon kommer överleva säger läkarna då de hittade tumören i tid, den satt i halsen och operationen tog 7 tim. Dom har inte fått bort allt, men hon strålas och äter starka tabletter som hon kommer få äta resten av sitt liv.
Bara tanken av att kunna drabbas av det hon har varit med om skrämmer mig verkligen!
För som jag alltid har tänkt är att; det där händer inte mig.
Men det vet man ALDRIG... Man ska verkligen leva i nuet, säga vad man tycker och tänker här och nu när tillfälle ges, inte vänta.. Man kanske aldrig får det tillfället igen. Min väns liv ändrades på en vecka..

Jag fyller 28 nu och hon är lika gammal som mig. Det drabbade henne, jag bara hoppas på att det inte drabbar mig eller någon mer av mina nära och kära. Ni vet vilka ni är och jag ÄLSKAR ER!




Puss & GOD NATT!

Blandad kompott...


Så här föds en hel del män i USA tydligen.. Är dom extra lyckliga då också kanske?;)

Inget att skoja om:(


Den här mycket sälltsynta hudsjukdomen känner nog de flesta till vid det här laget efter uppmärksammandet i media det senaste året. Epidermodysplasia verruciformis eller Lewandowsky-Lutz Dysplasia som den också kallas är en sjukdom som innebär att extrema mängder vårtor växer fram på armar och ben och tar helt egna former. Varför vet man ännu inte och det finns inget botmedel förutom att möjligtvis operera bort vårtorna då men.... de växer tillbaka lika snabbt.



Elefantiasis liknar Proteus Syndrom en hel del med sina extrema missbildningar men är inte något man föds med, utan en tropisk infektionssjukdom vi alla kan smittas av - om vi skulle röra oss i tropiska områden eller Afrika det vill säga.
Det är trådliknande parasiter som vanligtvis sprids via myggor som ligger bakom allt. Ja, ni ser vad som hänt med de smittade på bilderna ovan - i många fall extrema svullnader och förtjockad hud som sväller upp, särskilt på benen och könsorganet.
Sjukdomen som är obotbar kan också spridas via särskild jord.

Fy faaan.. Stackars alla som råkat ut för dessa hemska sjukdomar:( Och fler finns tyvärr.


Lite roligare...

- Lider du av hjärtfel?
- Ja, inte fan njuter jag av det!





HAHAHAH...





GOOOOD morgon!:)

Jag är sååååå glad! Allting går så bra nu, that´s why:)

Igår vart det en lång men underbar dag. Den började tidigt med ett möte på jobbet, därefter åkte jag hem och målade. Senare på em var jag på en svampkurs, hahahaha. Låter sådär, men det var riktigt trevligt. Vi åkte ut till hägersta lund och gick i skogen där.. I ca 2 tim gick vi omkring, och mycket svamp hitta vi. Jag hittade trattkantareller m.fl.:D m mm mmm.


Här är lite av det jag hittade. Kantareller, röksvamp, pepparskivling.
Alla är ätbara.


Här hittade jag röksvamp som hade vuxit sig fast på en kotte.


Så här många olika sorters svampar hittade vi.

Ska ut i skogen med Elli och Korre nästa gång. Snart!:)

Slut som artist!

Vi var på skansen nästan hela dagen.. Har verkligen haft en supermysig dag!:D


        

 

Det var lite bilder från denna underbara dag!:D



Morn morn!

Vaknade upp till den strålande höstsolen:D underbart ju!

Idag ska vi iväg till skansen:) en heldagsutflykt lär det bli. Har laddat kameran nu så ska fota en hel del och dela med mig av sen.


Jag skulle vilja bo i ett kollektiv (känns lite som att vi gör det redan;)) Men med många vuxna och allas barn skulle ju vara sååå kul! Jag skulle vilja bo i ett riktigt stort hus då så att man ändå kan få ha sitt eget krypin när man vill vara helt själv.
Elli och jag har snackat om det redan, Linda är du på???;) haha.
Ska kanske ta och styra upp det här;) hehe.

Nu ska jag göra mig klar så man inte skrämmer iväg alla djuren;) haha.

PUSS

Vad ska man säga... Ellinor och hennes familj;)

Try JibJab Sendables® eCards today!
Try JibJab Sendables® eCards today!

Tatt upp dansandet igen;)

Try JibJab Sendables® eCards today!
Try JibJab Sendables® eCards today!

HAHAHAH

Try JibJab Sendables® eCards today!

Linda är så bra!

Kolla vad vi har gjort, och hon står bakom koreografin;) HAHAHHA

 
Try JibJab Sendables® eCards today!

Mysiga regniga söndag!

Idag vaknade jag riktigt sent.. 11.35 var klockan. Det är riktigt sent för mig, men sjukt skönt var det att få sova ut.
Idag ska jag passa på att städa och fixa här hemma, samtidigt som idolreprisen går på tv. En lugn och skön söndag känns det som att det blir iaf.
När Ellinor slutar ska jag möta henne vid bussen så man får sig en liten skön promenix, så ska vi se på film igen!:)


DET HÄR HADE VARIT DRÖMMEN IDAG JUUUUUUU! VILL HAAAAAA...

Hej bloggen!

Kom hem för en liten stund sen, har vart nere hos Elli och tittat på filmen Män som hatar kvinnor, den var riktigt bra faktiskt. Tidigare idag var jag i Solna och handlade lite på Panduro:) Jag känner mig som ett barn som är inne på BR leksaker när jag är där.. Jag vill ha ALLT!:D Men fick nöja mig med lite pärlor och sånt. Älskar att pyssla, teckna, måla, skapa.. Nu är jag inne i den perioden då jag vill göra en massa smycken. Två armband, ett halsband och ett par örhängen gjorde jag idag.

Efter Solna tog jag och mamma en promenad i skogen! Vi hittade 2 äppelträd som jag klättrade upp i och fick ned sjukt mkt äpplen:D Det vart en äppelpaj av några... GOOOD!!!

Fastnade framför tv:n nu, ska kolla klart på filmen och sen blir det sovadags.


Annars känns allt så bra.. Jag känner mig stark och nöjd:) Ingenting som spökar för mig längre.. Känns verkligen sååååå bra!:D

Äppelträdsklättrare;)

Vaknade och märkte att jag har fått rivmärken och skrapsår på benen. Glömde skriva att när vi var på väg hem igår hittade vi ett äppelträd:) Som det stora barn jag är var det ju givet att jag skulle upp i trädet.. Massa äpplen fick vi med oss hem, så idag ska vi göra äppelpaj.. MUMS!

Nu ska jag fixa lite frulle..

Grymt bra dag/kväll!

Dagen har vart grym, och låååång känns det som.. Har vart i farten sen jag vaknade.
Jag började med att tvätta med Ellinor, efter det tog vi en långpromenad till en 4H gård där vi lekte med Sawas, promenaden hem vart genom skogen:) Vi hittade lite svamp och vart riktigt sugna på att dra ut och plocka svamp ordentligt någon dag.. Måste nog leta fram svampboken innan så man vet vad det är man hittar!:)

Direkt efter det åkte jag till vällingby och handlade lite:) Det var VIP-kväll i K5 huset. Charlotte P var där och uppträdde.. Shit määään vilken kropp den bruttan har, dom benen skulle jag inte tacka nej till;)

Så nu kom jag precis hem och snackar lite med finaste tjejen Amanda på msn.. Vackrare tjej har jag nog aldrig sett!!!

Imorn ska vi kanske ut och festa lite, och på fredag ska vi till skansen med Sawas.. Ska bli riktigt kul/mysigt!

Nu ska jag fika och titta på Heroes. Natti natti sen!

Tvättar:/

Ellinor ringde och väckte mig 7 imorse för att vi skulle tvätta.. SJUUUKT trött ÄR jag. Blir väckt om nätterna av nåt jävla klickande ljud, fattar inte vad det är:S och det kommer varannan timme typ. Måste leta upp dess ursprungskälla;)

Igår vart jag inringd till jobbet, så jag jobbade till 19, sen skyndade jag mig hem för att titta på idol med Elli, efter det fikade vi och lyssnade på musik:) MYS!

Dagens planer då?! Jag måste fica leg. Ska kanske till Solna idag och styra upp det. Mer vet jag inte än, och det är grymt skönt.

Nu ska jag äta frukost! Hej så länge.


Måndag igen och ny vecka...

Jag har jobbat heeela helgen, så mer än så vart det inte för mig.. Men jag har så kul på jobbet, så det gör inget:) Så kom Elli och Korre in och hälsade på mig på jobbet också.. Jag fick in honom i ett provrum för att prova en skjorta han inte gillade först, men då han fick den på sig ändrade han sig:D Riktigt fint var det!

Dagens planer är:
Jag ska ta det lugnt nu på fm, glo på tv och softa i soffan bara.
Sen ska jag klippa mig.
Och på kvällen ska jag på kick-off:D WIIIE

Idag är det Nathalies första dag på jobbet:D Så kul för henne.. LYCKA TILL!!! Det kommer gå så bra, för Nathalie är GRYM!

Hej så länge!

Och Robin.. Du är en missbrukare.. Njut eller sök hjälp;) puss

halloooo halloooo!

Jag jobbar för fullt nu, och det går så bra! Trivs verkligen där:)
Förutom att man vill köpa så sjukt mkt:/ men men...

Å lilla Clara har börjat på förskola nu, har inskolats med Nathalie men började helt själv i fredags:D helt otroligt vad tiden går fort:S
Å GRATTIS till det nya jobbet Nathalie!!! Det kommer gå sååå bra för dig.. Men vi måste ju fira det SNART!:D

Nu ska jag göra mig klar.. HEJPA!

Sexmissbruk...

Vad kännetecknar en sexmissbrukare?
Ofta (men inte alltid) kommer han/hon från en problemfylld familj. Ofta har sexmissbrukaren börjat väldigt tidigt med onani, hyrt porrfilm och läst porrtidningar. I vuxen ålder blir porren en besatthet. Han måste få sin dagliga dos för att må bra och orka leva. Senare brukar sexmissbrukaren antingen hoppa från relation till relation eller gifta sig men vara konstant otrogen, eller gifta sig och leva helt besatt av sin partner. Det primära för sexmissbrukaren är att han själv blir tillfredsställd. De han utnyttjar ser han inte som människor utan som objekt.


När är man en sexmissbrukare?
När sex inte längre är en biprodukt av en god relation. När man märker att sex styr ens liv och tankar, då är man i farozonen. Ett sexmissbruk börjar ofta med att man regelbundet köper porrtidningar eller hyr porrfilmer. Redan då har man tecken på sjukdom. Man accepterar den kvinnoförnedring som faktiskt finns i dessa tidningar och filmer.


Är det någon skillnad på kvinnliga och manliga sexmissbrukare?
Ja, det finns fler män än kvinnor. Männen lockas lättare av porrindustrin. Män kopplar ofta ihop sex med våld, medan kvinnor söker sig till destruktiva förhållanden. Ett typiskt kvinnligt exempel är en 30-årig kvinna som hela tiden letar efter fadersgestalter och söker förhållanden med äldre män. Hon vet i förväg att förhållandet inte kommer att hålla, men ändå ger hon sig in i det.


:)

Min brorsdotter har blivit så stor, hon är en kvinna nu. Så otroligt vacker är hon!


Annars är allt fin fint här!:) Jag hade en trevlig kväll igår, med trevligt sällskap!
Efter det mötte Ellinor mig, hehe, hon saknade mig.. Inte konstigt när vi typ sitter ihop jämt annars;)
Vi fikade och snackade, LOVE U SIS!

Nu ska jag äta frukost, sov länge då det vart sent inatt. PUSS


RSS 2.0