Förtydligande...

Inlägget innan handlar inte om en kille, utan om en nära tjejkompis...


...

En del av min tomhet beror på att jag saknar en person.. Som fan också.. Känns lite som att jag bara är halv nu:(
Inser det mer och mer ju längre tiden går..

Älskar den personen iaf!

Tomhet, rädsla, sorgsenhet = Ångest?!

Jag kan känna mig så tom och sorgsen, deprimerad och rädd. Jag vet inte varför men den känslan kan komma som en blixt ifrån en klar himmel ibland. Varför, är det för att man ska ta sig tid och se allt bra man har och värdesätta det mer, eller för att jag på nåt undermedvetet sätt inte tillåter mig själv att må bra.. Jag blir verkligen djup ibland, och på ett sätt älskar jag att vara det, att få komma till insikt med saker och ting. Men på samma gång kan det där djupet skrämma mig. Varför måste jag bli så djup, när det i höstmörkrets tid bara gör mig ledsen och rädd, jag vill inte det. Men hur tar jag mig ur det.. Kan man bara krypa ner under täcket, gå i ide som björnarna gör och vakna upp igen när våren är här.. När tankarna och känslorna sprudlar.

Önskar att det kunde vara som när man var liten, det fanns inga som helst bekymmer i världen då.. Jag levde tryggt i min lilla bubbla min mamma hjälpt mig att skapa.

Varför är många av oss så jävla bra på att utsätta oss för skit, varför skapar länder så mycket som förstör, varför inser vi inte bättre än så???

Nu borde jag nog slå av nyheterna på tv:n och sätta på en bra film ist (ingen drama) hehe. En komedi, som får mig att försvinna från den bistra verklighet jag nu anser mig leva i...

Den här bilden kan skapa många olika känslor i en.. Frihet, lycka m.m.
För mig just nu ser jag ensamhet, en massa jobbigt okänt.. Negativa tankar kommer upp nu.. Tankar jag vet att jag inte skulle få om jag inte vart så djup:(

Nu ska jag och mitt djup kolla på nån bra film.


God natt sen!


Vågen - Jag!:)

Vågen - det Sjunde Tecknet  

Tecknet för Partnerskap  

23 september - 22 oktober

 

 

 

 

POSITIVA EGENSKAPER  
Belevad, charmig, diplomatisk, fredlig, idealistisk, lättsinnig, romatisk, social.      

NEGATIVA EGENSKAPER
  
Enfaldig, flörtig, lättpåverkad, obeslutsam, ombytlig, självupphöjande.      

GILLAR
  
De mer exklusiva sakerna i livet, dela med sig, livlighet, mildhet.      

OGILLAR
  
Orättvisa, råhet, vara modeslav, våld.      

PERSONLIGHET
  
Vågen är kanske den mest civiliserade och belevade karaktären i zodiaken. Du är charmig, intelligent, snäll och mild och du älskar skönhet och harmoni. Men ibland kan du vara lättsinnig, flörtig och ytlig. Du kan också vara ombytlig, obeslutsam, otålig, konventionell och blyg, och du har en tendens till spel och skvaller.  
Du är en god kritiker och du gör rättvisa och välgenomtänkta bedömningar. Och när du har nått en slutsats kan ingen få dig att ändra dig. Du är välbalanserad och diplomatisk och har ett jämnt temperament, men en stark känsla för rättvisa. Du är väldigt känslig inför andra människors behov, och du har en fantastisk, nästan undermedveten förmåga att förstå andra människors känslor.  
Du är väldigt social och du tycker alltid om att ha folk runt omkring dig. Du är en bra vän och du avskyr grymhet, ondska, råhet och konflikter. Du gör alltid ditt bästa för att kompromissa och samarbeta med alla runt omkring dig. Du har ett konstnärlig snarare än intellektuelllt sinne.      

YRKEN
  
Du kan vara en utmärkt diplomat, administratör, advokat, antikhandlare, statstjänsteman eller bankir. Du kan också vara framgånsrik inom mode eller som konstnär, kompositör, kritiker, författare, inredningsarkitekt eller socialabetare, och du har också goda möjligheter att lyckas i underhållningsbranschen.      

RELATIONER
  
Du visar djup förståelse för din partners behov, och försöker lösa varje meningsskiljaktighet genom att kompromissa. Du är mycket romantisk och ibland känslosam. Ditt äktenskap är ofta lyckligt och lyckat.  

Du passar bäst ihop med
  
Väduren - Det här har goda möjligheter att bli en varm och kärleksfull relation. Ni kompletterar varandra på ett utmärkt sätt. Väduren uppskattar mycket din passionerade och känslofyllda natur, och kan besvara denna känslofylldhet på ett sätt som du gillar.  

Oxen 
- Både du och Oxen upskattar skönhet och de mer exklusiva sakerna i livet, och ni kan bli mycket lyckliga tillsammans.  

Tvillingarna 
- En utmärkt kombination. Era båda personligheter har mycket gemensamt, men ni är samtidigt tillräckligt olika för att spänningen ska hållas vid liv.  

Vågen
- Era två lika personligheter leder förmodligen till en himmelsk relation. Här finns mycket stor ömsesidig förståelse.  

Skorpionen
- Det finns en mycket stark attraktionskraft mellan era båda personligheter, såväl som mycket stor ömsesidig förståelse och stora likheter i vad ni anser vara viktigt i livet.  

Skytten
- Era personligheter delar en gemensam passion för lyx, skönhet och exklusivitet, och din lättsinniga och förstående natur är precis vad den frihetsälskande Skytten behöver för att våga engagera sig känslomässigt.  

Stenbocken
- Här finns goda möjligheter för ett stabilt och långvarigt förhållande mellan två engagerade parter. Enda risken kan kanske vara att du, som ständigt är i behov av att visas uppskattning, finner Stenbocken lite för hämmad och känslokall.     

Vattumannen
- En lyckad kombination. Både du och Vattumannen älskar skönhet och att omges av goda vänner. Du är bra på att hantera Vattumannens oförutsägbara känsloliv.  

Du passar inte lika bra ihop med
  
Kräftan - Kräftan tycker om din fredsälskande och konfliktsundvikande sida (vilken Kräftan också gärna utnyttjar för egen vinning), och du uppskattar Kräftans lojalitet och generositet. Men din frihetsälskande och öppna natur och ditt stora behov av uppmärksamhet riskerar att bli för mycket för Kräftan.  

Lejonet 
- Ni hyser båda stor uppskattning för lyx och glamour, och är mycket artistiska. Varning dock för att Lejonets rastlöshet, känslosvall och ständiga behov av smicker riskerar att gå dig på nerverna efter ett tag.  

Jungfrun 
- Du har mycket svårt att tåla kritik, och kritik är just vad Jungfrun är bra på att ge. Du är alltför lättsinnig för den pedantiska Jungfrun.  

Fiskarna 
- Här finns en stark attrationskraft. Men du är alltför social och rastlös för den kräsna och skygga Fisken, som helst vill ha dig för sig själv. Här finns mycket stor grogrund för svartsjuka.  

Din motsats
  
Väduren       

SJUKDOMAR  
Bölder, diabetes, exem, hudsjukdomar, njur- och blåsinfektioner, problem med blodådrorna, ryggskott.      

STYRANDE PLANET
  
Venus      

HÄRSKANDE GUDOM
  
Venus (Afrodite) - Kärlekens Gudinna      

VETENSKAPLIGT NAMN
  
Libra      

NYCKELORD
  
Balans      

PERSONLIGT NYCKELORD
  
Jag uppväger      

DUALITET
  
Yang (maskulin, ljus, hård, aktiv)      

KVALITET
  
Kardinal      

TRIPLICITET  
Luft      

FÄRG
  
Blått      

STJÄRNSTEN
  
Safir      

METALL
  
Koppar      

BLOMMA
  
Iris (ros)      

TRÄD
  
Mandel, cypress, ask.      

DJUR
  
Ormar och ödlor      

LYCKONUMMER
  
6 och 9      

LYCKODAG
  
Fredag      

LÄNDER
  
Argentina, Japan, Kina, Lettland, Myanmar, Tibet.      

STÄDER
  Köpenhamn, Lissabon, Wien.      

MYTEN BAKOM TECKNET
  
Tecknet Vågen, är den våg uti vilken rättvisans gudinna Justitia från det intilliggande tecknet Jungfrun väger rättvisan.      

NÅGRA BERÖMDA VÅGAR
  
Linda McCartney, Brigitte Bardot, George Peppard, Richard Harris, Julie Andrews, Mahatma Gandhi, Sigourney Weaver, Luciano Pavarotti, Roger Moore, Oscar Wilde, Angela Lansbury, Alfred Nobel.   

 

 


:)

Ska jag skaffa hund….?



ELLER….

 
Ska jag skaffa barn?  

 

Kom ihåg att det alltid finns ljus i slutet av tunneln...

 

Ha en fortsatt bra dag och glöm inte att ge något till de behövande!!!

  

Att katter alltid ska överdriva !!!  

hehe, från Marie Picassos blogg:)


Före och efter...

Snacka om att operationer, gifter och smink kan få någon att se heeeelt annorlunda ut.. Ibland till det bättre i början, men sen spårar det ju nästan ALLTID.. Till en börjar ser de ut som "skönheten" och de slutar som att de ser ut som odjuret! Då många blir beroende av det.


Före- och efterbild på Holly Madison.

Hon har gjort ett x antal förändringar på sig själv för att se ut som hon gör nu.. Näsa, tänder, läppar, brön, botox m.m. Snacka om Barbie docka nu.. Jag säger inte att hon inte ser bra ut, det gör hon verkligen.. Men det är ju INTE mkt som är äkta tyvärr.. Synd att yngre idag får sånna förebilder som henne.. En falsk förebild:/

Så kul!

Jag och Linda har hållit på och löjlat oss med våra bloggar nu.. HAHA. Kul att man har hittat nån som är som en själv:)

Nu ska jag ta ett bad! hej på ett tag:)

God morgon:)

Jag sover verkligen lääänge nuförtiden. Jag brukade alltid vakna innan 9 förut, så är det inte längre. Idag vaknade jag 12.30.. Sjukt ju! Meeen så skönt:)

Jag skulle egentligen jobbat idag, men jag känner mig inte helt 100, så jag bytte bort min tid. Tack Golan;)

Nu ska jag snart äta frukost och sen ska jag städa, gå ner med lite sommargrejer till källaren.


Over and out!

God morgon.. El nåt!:)

Jag har sovit till nu, sjukt trött var jag verkligen. Så det var riktigt skönt:)

Igår visade Linda mig ett nytt program på nätet man kan använda sig av för att leka med sina bilder.. Jag fastnar alltid i sånt, tycker att det är så kul!









Lite av det jag lekte med igår:) Nu ska jag äte frulle. Hej så länge.


Skitväder...

Idag har det varit så tråkigt väder, lite småregnigt hela dagen.
hade frossa inatt men tog en tablett och gick till jobbet.. På em vart det värre igen, somnade en stund och fick frossa igen:( Inte alls kul! Vill inte bli sjuk nu och ska ta en massa c-vitamin och dricka te med honung nu...

Kollar på inlåst nu också... Så synd att det kan gå så snett för så många:(


Hej igen!

Nu var det riktigt längesen jag var inne här och skrev.. Har inte alls vart på humör. Men nu kände jag mig sugen på att få skriva av mig lite. 

Det har dock inte hänt sådär jätte mycket.. Har jobbat en hel del och trivs fortfarande lika bra:)

Jag och Jenni har sen i sommras inte pratat med varandra, på grund av missförstånd visade det sig:( Men vi har iaf äntligen pratat ut och det känns nu som att vårat uppehåll var bra för oss. Det känns faktiskt bättre än vad det gjort på länge!:) Älskar dig vännen!

Har träffat Nathalie och Clara också, hon har blivit så stor:) Sen är hon fan ett underbarn.. Hon kan redan en massa bokstäver, what??? Snille redan vid 1,5 års ålder.
Så är hon så söt när hon uttalar bokstäverna också.. hehe!

Jag är iaf sjukt glad att jag tog ett sabbatsår ifrån skolan, behövde verkligen det känner jag. Så skönt att när jag kommer hem ifrån jobbet nu är jag HELT LEDIG! Det är man ju aldrig när man pluggar, det finns ALLTID nåt att göra, läsa, skriva, fixa med:/ Så nu laddar jag batterierna inför mitt sista år! Den kommande C-uppsatsen.

Nu ska jag lägga mig, var uppe 5 imorse för inventeringen på jobbet.. Så man är aningens trötter nu faktiskt..

SOV GOTT! Som Golan skrev: "Kyss & Smek; allt är en lek":)

RSS 2.0